Häät

Juhlapaikka elämänne tärkeimmälle päivälle

Tahdomme olla osa elämänne tärkeintä päivää tarjoamalla käyttöönne idyllisen ja nykyaikaisesti varustellun hääpaikan, jossa unelmien juhlan järjestäminen onnistuu vaivattomasti isommallekin suvulle. Hääjuhlaanne varten tilassa on pöydät ja istumapaikat jopa 170 hengelle. Järjestä unohtumattomat häät keskellä suomalaista maalaismiljöötä.

Hääpaikka lähellä Helsinkiä

Hintsan Vintti sijaitsee alle 15 minuutin ajomatkan päässä Turun alueen ihanimmista kirkoista. Etäisyys Turun tuomiokirkkoon on vain 9 kilometriä. Tätäkin lähempänä ovat muun muassa Mikaelin kirkko, Raision Pyhän Martin kirkko, Maskun kirkko sekä Naantalin kirkko.

Nykyaikaiset puitteet häitä varten

Vuonna 2014 valmistunut hääpaikka tarjoaa huippuluokan puitteet hääjuhlaanne varten. Juhlatilan yhteydessä on huippuvarusteltu catering -keittiö sekä suurkylmiö. Tilavan narikan ansiosta vieraat pääsevät nopeasti sisälle ja juhlat voivat alkaa. Tilaan on esteetön pääsy myös pyörätuolilla.

Itse juhlatila on yhtä suurta avointa ja helposti muunneltavissa olevaa tilaa, jossa huippuluokan AV -varustelu mahdollistaa videoiden esittämisen ja puheiden pitämisen. Ruokailun jälkeen tila muuttuu nopeasti tanssilattiaksi, jossa tanssibändi tai DJ laittavat vieraat liikkeelle.

Ajoneuvojen pysäköintiä varten hääpaikan yhteydessä on pysäköintitilaa noin 50 autolle. Tarvittaessa lähistöltä löytyy runsaasti lisää pysäköintitilaa. Hääpaikalla on myös mahdollisuus linja-autojen pysäköintiin.

Apua järjestelyiden kanssa

Häät ovat iso urakka niin morsiusparille kuin läheisillekin. Autamme tarvittaessa catering-palveluiden, esiintyjien, tarjoilijoiden, valokuvaajan ja koristeluiden hankinnassa. Häiden aikana voimme järjestää esimerkiksi hääparin kuvauksen maalaismiljöössä, sekä näyttävät ulkoroihut tai juhannuskoivut juhlianne varten.

Scroll to Top

Pyydä tarjous tapahtumallesi

Täytä tiedot, niin otamme yhteyttä