AJANKOHTAISTA
YRITTÄJÄ & TYÖNANTAJA !

Kiitä työntekijääsi tämän haasteellisen vuoden työpanoksesta aistikkaalla pikkujoululahjalla tai juhlalla missä on uskomaton show pöytään tarjoiltuna Taikuri-Illusionisti Henri Kemppainen seurassa.

Villa Joutsela tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yksityisiin ja turvallisiin juhliin esim. ”Social food” tyyppisesti. Ideana on tarjoilla ruoat tarjoiluvadeilla pöytiin jaettavaksi pöytäseurueen kesken.

Suomen Taikuriksi 2019 ja vuoden parhaaksi esiintyjäksi Evento Awardseissa 2016 palkittu Henri Kemppainen on Vihtiläinen kansainvälinen taikuri, illusionisti ja viihdyttäjä Suomen huipulta. Henri on saanut oppia alansa parhailta Las Vegasissa ja kiertänyt ympäri maailmaa esiintymässä omien ohjelmanumeroidensa kanssa aina Abu Dhabissa asti.Ohjelman kesto n. 20 – 30 minuuttia tai sopimuksen mukaan.Jokainen esitys räätälöidään juuri tapahtumaan sopivaksi kokonaisuudeksi.Lue lisää www.henrikemppainen.com ja ota yhteyttä.

Voit myös tilata meidät haluamaasi kohteeseen toivottuna ajankohtana ”Istu ja nauti” periaatteella. Tuomme mukanamme kaiken tarvittavan aina pöytäkukista avec laseihin.

Tai tarjoa työntekijöillesi valmis pikkujoulumenu noudettuna Villa Joutselasta la 5.12. Menu sisältää mm. pikkublinejä ja mätivaahtoa, ravunpyrstöjä gremolata ja karamellisoitua luomuporsasta bataatin kera.26.00 € / hlö. Min. tilaus 2 hlöä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään teille juuri oikea ratkaisu.

Tiedustelut pikkujoulu palveluistamme:

myynti@villajoutsela.fi

WhatsApp 0401773468

Puhelin 0401773468 / Mika Hanski

Scroll to Top

Pyydä tarjous tapahtumallesi

Täytä tiedot, niin otamme yhteyttä